Faq

Intrebari si raspunsuri.

Despre VoIP

Informatii generale despre VoIP

+ Extinde tot

VoIP este un acronim pentru Voice prin Internet Protocol. Pe scurt este un serviciu de telefonie care permite apeluri cu un cost foarte redus sau gratuite prin intermediul internetului.
Protocolul de internet este folosit pentru a permite accesul la internet si site-uri web.El face posibil transferul de date.
Tehnologia VoIP permite efectuarea sau primirea de apeluri de la sau catre calculator,telefon fix sau mobil. Cu serviciul VoIP , apelurile analogice sunt transformate in pachete de date sunt transferate cu ajutorul internetului. Cand apelezi un telefon fix sau mobil, pachetele sunt transformate inapoi in semnal analogic.
Ai nevoie de o conexiune buna la internet cu banda adecvata, poate fi folosita conexiunea prin cablu , DSL sau alte tipuri (wireless, T1, etc). In general o conexiunea trebuie sa aiba minim 100kbps pentru download si upload.


Stabilitatea VoIP depinde de conexiunea la internet si de echipamentele folosite de utilizator. O configurare proasta sau conexiunea slaba la internet pot cauza probleme. VoIP este un serviciu sigur, mai sigur decat apelurile de telefonie fixa deoarece sunt criptate.
De cele mai multe ori, calitatea apelurilor VoIP este perfecta si nu ai alege o linie de telefon fix in schimb. Oricum se intampla ca uneori sa existe unele mici distorsiuni ale sunetului.
Raspunsul este cu siguranta DA. Preturile pentru VoIp sunt cu mult mai mici in comparatie cu retelele clasice de telefonie. Mai mult, apelurile intre numere de VoIp pot fi gratuite.
In primul rand, salvezi bani. Mai mult, el vine cu un pachet de caracteristici si instrumente avansate care pot face experianta dumneavoastra mult mai placuta. Acestea includ redirectionarea si inregistrarea apelurilor, voicemail, numere virtuale, etc.

Conturi si interfata

+ Extinde tot

Pentru inceput, trebuie sa te inregistrezi completand formularul de pe site. Dupa completarea formularului urmeaza sa fiti contactati de personalul nostru de support pentru a va ajuta la configurarea echipamentelor.
Noi suportam conturi in Euro sau USD.
  • Business VoIP este o rutare pe baza de calitate cu cel mai bun traseu aplicat pentru fiecare apel
  • Premium Wholesale este o rutare echilibrata calitate-costuri, cu cea mai mare calitate aplicat pentru fiecare apel
  • Standard Wholesale este un standard cost-calitate, ruta cea mai ieftina aplicata pentru fiecare apel
Deschide un ticket pe pagina nostra de contact si vei fi contactat de unul din reprezentantii nostri.
Poti sa raportezi o problema de pe pagina noastra de contact sau deschizand un ticket.

VoIPRO program de resell

+ Extinde tot

Poti sa devii Reseller completand formularul de pe pagina de resell.
Nu, noi nu percepem niciun fel de taxa de pornire a programului .
  • Nu exista nici-o taxa lunara dar relseller-ul trebuie sa mentina o balanta de 300$/luna.
Noi acceptam plata postpay. Toate serviciile noastre sunt cu pre-pay.
Da. Iti poti alege singur preturile de vanzare a serviciilor.
Fiecare reseller are obligatia de a oferii suport pentru clientii sai
VoIPRO iti permite sa ai oricat de multi clienti.
Simte-te liber sa ne contactezi trimitandu-ne un email la adresa "support@voipro.eu

Intrebari tehnice

+ Extinde tot

VoIP suporta codecurile G729, a-law, u-law,GSM.
Daca nu ai un telefon Voip sau un adaptop Voip, atunci trebuie sa downloadezi si sa instalezi un phonesoft pentru a putea efectua apeluri de pe PC.
  • Nu, VoIPRO nu suporta trafic scazut ACD spam.
Prestabilit, primesti 10 canale. Daca ai nevoie de o crestere a numarului de canale, trebuie sa ne trimit o cere din pagina de contact.
Poti sa iti gasesti parola la Accounts/Show Accounts/Account Info section Service password.
Echipa noastra profesionista de suport este mereu pregatita sa iti rezolve problemele. Poti sa raportezi o problema pe pagina noastra de support.